Foto

[FOTO] 2,000 hadir Ceramah Mega PNBEST Muar

November 17, 2022

[FOTO] 50 tawaran utama PNBEST

November 8, 2022

Perikatan Nasional menawarkan 50 tawaran utama sebagai fokus sekiranya diberi mandat membentuk kerajaan pada Pilihan Raya Umum ke-15.

[FOTO] Tawaran PN Best, manifesto Perikatan Nasional

November 7, 2022

Perikatan Nasional (PN) yang bertemakan Tawaran PN Best pada malam Ahad telah membentangkan tawarannya kepada rakyat Malaysia.

[FOTO] Senarai 169 calon Parlimen PN

November 2, 2022

Perikatan Nasional menamakan calon-calon yang akan bertanding atas tiket parti itu pada Pilihan Raya Umum ke-15 dalam satu majlis yang berlangsung di MITEC, malam Selasa.

[FOTO] Majlis perasmian Perikatan Nasional Pahang

October 11, 2022

Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Pahang yang telah dirasmikan oleh pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, turut disertai Pengerusi PN Pahang Datuk Seri Saifuddin Abdullah, Timbalan Presiden PAS Tuan Ibrahim Tuan Man, Presiden Gerakan Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai, Setiausaha Agung Bersatu Datuk Seri Hamzah Zainudin dan Ketua Armada Bersatu Wan Ahmad Fayhsal. Majlis berlangsung di Kompleks Al-Makmur, Kerdau, Temerloh, Pahang pada Isnin, 10 Oktober 2022.

[FOTO] Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Negeri Perak

October 10, 2022

Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Perak yang telah dirasmikan oleh pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, turut disertai Naib Presiden PAS, Datuk Idris Ahmad; Presiden GERAKAN, Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai dan Pesuruhjaya PAS Perak, Razman Zakaria.

[FOTO] Muhyiddin pengerusikan Mesyuarat Bersatu bahagian Pagoh

October 8, 2022

[FOTO] Sambutan Hari Kebangsaan 2022

August 31, 2022

Ribuan individu pelbagai lapisan umur, bangsa dan latar belakang yang membanjiri Dataran Merdeka, bersama-sama meraikan sambutan Hari Kebangsaan 2022.

[FOTO] Konvensyen Perikatan Nasional 2022

August 29, 2022

Konvensyen Perikatan Nasional (PN) dan Majlis Sambutan Ulang Tahun kedua PN di Dewan D2, Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) Serdang dirasmikan oleh Pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada Sabtu lepas.

[FOTO] Dragon Muay Thai gegar Bukit Bintang

August 8, 2022

Seramai 38 orang atlit Malaysia dan Singapura menyertai pertandingan Muay Thai anjuran Gimnasium Dragon Muay Thai Club di Jalan Alor, Bukit Bintang.

[FOTO] Himpunan bantahan kenaikan harga

July 1, 2022

Perhimpunan melibatkan kira-kira 60 ahli dan penyokong parti Amanah bermula selepas solat Jumaat berhampiran masjid Kampung Baru di Kuala Lumpur. Mereka mengadakan bantahan secara aman hari ini terhadap ketidakupayaan kerajaan untuk mengekang kenaikan harga.

[FOTO] Festival ‘cosplay’ himpun peminat animasi, komik

June 25, 2022

COS-MIC 2022 (Cosplay and Doujin Fair) berlangsung di Sunway Clio Exhibition Center selama 2 hari bermula hari ini.