Foto

[FOTO] Azmin Ali, ADUN baharu Hulu Kelang

August 12, 2023

Keputusan rasmi di laman sesawang Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menyaksikan Mohamed Azmin memperoleh 25,597 undi menewaskan pencabarnya daripada Pakatan Harapan (PH), Juwairiya Zulkifli dengan 23,980 undi.

[FOTO] Hari mengundi awal di Balai Polis Hulu Kelang

August 8, 2023

Anggota dan pengawai polis menunaikan tanggungjawab sebagai pengundi awal di pusat mengundi Balai Polis Hulu Kelang.

[FOTO] PN Selangor lancar manifesto “Selangor Baharu, Kita Bangkit”

August 5, 2023

Gam

[FOTO] Ribuan hadir pengisytiharan calon PN Selangor di Taman Medan

July 27, 2023

Suasana meriah ketika ribuan berkumpul di Taman Medan mendengar ceramah pemimpin utama PN serta pengisytiharan calon-calon Perikatan Nasional Selangor.

[FOTO] FRU, polis berkawal di Mahkamah Selayang

July 18, 2023

Polis Diraja Malaysia (PDRM) melakukan kawalan sepanjang berlangsungnya pertuduhan terhadap Menteri Besar Kedah, Sanusi Nor di pekarangan Mahkamah Sesyen Majistret Selayang pada Selasa.

[FOTO] 2,000 hadir Ceramah Mega PNBEST Muar

November 17, 2022

[FOTO] 50 tawaran utama PNBEST

November 8, 2022

Perikatan Nasional menawarkan 50 tawaran utama sebagai fokus sekiranya diberi mandat membentuk kerajaan pada Pilihan Raya Umum ke-15.

[FOTO] Tawaran PN Best, manifesto Perikatan Nasional

November 7, 2022

Perikatan Nasional (PN) yang bertemakan Tawaran PN Best pada malam Ahad telah membentangkan tawarannya kepada rakyat Malaysia.

[FOTO] Senarai 169 calon Parlimen PN

November 2, 2022

Perikatan Nasional menamakan calon-calon yang akan bertanding atas tiket parti itu pada Pilihan Raya Umum ke-15 dalam satu majlis yang berlangsung di MITEC, malam Selasa.

[FOTO] Majlis perasmian Perikatan Nasional Pahang

October 11, 2022

Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Pahang yang telah dirasmikan oleh pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, turut disertai Pengerusi PN Pahang Datuk Seri Saifuddin Abdullah, Timbalan Presiden PAS Tuan Ibrahim Tuan Man, Presiden Gerakan Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai, Setiausaha Agung Bersatu Datuk Seri Hamzah Zainudin dan Ketua Armada Bersatu Wan Ahmad Fayhsal. Majlis berlangsung di Kompleks Al-Makmur, Kerdau, Temerloh, Pahang pada Isnin, 10 Oktober 2022.

[FOTO] Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Negeri Perak

October 10, 2022

Majlis Pelancaran Perikatan Nasional Perak yang telah dirasmikan oleh pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, turut disertai Naib Presiden PAS, Datuk Idris Ahmad; Presiden GERAKAN, Datuk Dr Dominic Lau Hoe Chai dan Pesuruhjaya PAS Perak, Razman Zakaria.

[FOTO] Muhyiddin pengerusikan Mesyuarat Bersatu bahagian Pagoh

October 8, 2022