Samsung Galaxy Z Fold2 inovasi pengekalan produktif

Telefon pintar Samsung Galaxy Z Fold2 mampu membawa pengalaman, ciri dan fungsi pengguna yang inovatif, membolehkan pengguna menjimatkan masa, tenaga serta kekal produktif seperti menghadiri mesyuarat dalam talian, membalas e-mel dan mengedit dokumen di mana sahaja.

Dengan Dulang Berbilang Tetingkap yang dipertingkatkan, tugasan berbilang akan lebih mudah diakses manakala ciri ‘Drag and Drop’ akan membolehkan kandungan dibuka dengan cepat antara aplikasi pada skrin penutup atau utama tanpa kerumitan penukaran perisian.

”Dengan antara muka aplikasi seperti komputer peribadi (PC), kebanyakan aplikasi produktiviti kegemaran anda kini dioptimumkan sepenuhnya pada Galaxy Z Fold2,” menurut Samsung dalam satu kenyataan seperti dipetik Bernama.

Menerusi kamera utama Galaxy Z Fold2, pengguna boleh mengambil gambar sepanjang hari termasuk pada waktu malam dan cahaya rendah dengan kemudahan Mod Malam yang akan memberikan foto yang jelas disebabkan kecanggihan sensor imej kamera dengan piksel yang lebih besar.

Untuk maklumat lanjut mengenai siri Galaxy Z, lawati laman https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold2/, dan https://news.samsung.com/my/.

BERITA BERKAIT
POPULAR