20Januari2021

Agenda Daily

PAS kucar kacir, bukan tempat rakyat bergantung harap

PAS sebuah parti yang kononnya memperjuangkan Islam tetapi jelas tindak-tanduknya tidak sedemikian, kata Speaker DUN Sabah Datuk Seri Salleh Said Keruak.

Menurut beliau, pengundi di Pengkalan Kubor boleh menilai perkara tersebut melihat kepada perkembangan politik beberapa tahun terakhir

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pengkalan Kubor: Jentera PAS terlibat kemalangan maut

Al Fatihah...ini berita dukacita yang terpaksa juga dihebahkan....mengenai Ketua Penerangan Pemuda PAS Negeri Sembilan Safrizal Tarmizan, 31, (gambar) bersama ibunya yang meninggal dunia selepas terlibat dengan kemalangan maut awal pagi

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pengkalan Kubor: 109 polis mengundi Ahad ini

Sebanyak 109 anggota polis yang berdaftar sebagai pengundi awal bagi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Pengkalan Kubor akan menunaikan tanggungjawab mereka untuk memilih calon pada pilihan raya kecil (PRK) kawasan itu Ahad ini.

Setiausaha

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Ulama PAS diminta nasihat anggota henti fitnah terhadap BN

Ulama atau tok guru PAS diminta menasihatkan anggota parti itu supaya tidak lagi melakukan fitnah terhadap kerajaan dan Barisan Nasional (BN) yang selama ini terbukti berjaya membangunkan negara mengikut acuan Islam.

Timbalan Perdana Menteri Tan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh bernama

PAS gempur Pengkalan Kubor bermula Sabtu

Selepas seminggu berkempen secara senyap dan tidak nampak pergerakan jentera PAS di Pengkalan Kubor, parti itu dijangka akan melancarkan kempen besar-besaran selepas berakhirnya muktamar parti itu di Johor pada Sabtu.

Setiausaha Dewan Pemuda PAS

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 857  tetamu dalam talian