17Januari2021

Agenda Daily

shahrirxxr

MH370: Shahrir tempelak Kit Siang

Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Barisan Nasional (BNBBC) Tan Sri Shahrir Abdul Samad mengecam ahli-ahli parlimen pembangkang kerana bersikap jelek dan sentiasa mengambil kesempatan mempolitikkan sesuatu isu termasuk ketika negara berdukacita dengan tragedi MH370.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
muhyiddin_m

MH370: TPM jumpa Obama, Xi Jinping ucap terima kasih

Ambik kesempatan ketika mewakili Malaysia menghadiri  Sidang Kemuncak Keselamatan Nuklear (NSS) yang berlangsung di Belanda, Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bertemu dan menyatakan terima kasih kepada ketua-ketua negara yang membantu Malaysia dalam misi mencari pesawat MH370.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mh-gambarpenumpang

MH370: Perjalanan yang tiada destinasi

Sejak 8 Mac lalu sehingga ke hari ini, Malaysia diselubungi perasaan sedih, hiba dan tertanya-tanya dengan peristiwa kehilangan misteri pesawat MH370.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Dr. Sivamurugan Pandian
mas-sedih11xx

MH370...teka teki yang satu dunia tunggu jawapan

Kalau rajin masuklah ke mana-mana perpustakaan.Selak balik sejak zaman merdeka sampai hari ini.Belum pernah suatu kejadian di Malaysia yang dapat liputan sebegini meluas di seluruh dunia berhari-hari lamanya.

Seorang wartawan veteran beritahu Agendadaily seingat dia liputan antarabangsa yang paling

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh ROSLI ISMAIL
blackbox

Kotak hitam tidak selesai misteri MH370

Penemuan kotak hitam mungkin tidak akan memberi jawapan yang menjelaskan mengapa pesawat Malaysia Airlines MH370 bertukar arah ke Lautan Hindi walaupun ia dapat djumpai, menurut pakar penerbangan.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 482  tetamu dalam talian