28Februari2021

Agenda Daily

rajanazrin-dunxx

Raja Nazrin hiba dan sebak tragedi kehilangan MH370

Selain rakyat jelata serta masyarakat antarabangsa, pihak Istana Perak juga turut merasa hiba dengan trajedi yang menimpa pesawat malang MH370 kira-kira tiga minggu lalu.

Ini digambarkan Pemangku Raja Perak Raja Dr.Nazrin Shah ketika menyentoh isu ini dalam ucapannya semasa merasmikan mesyuarat

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh YUSOF HARUN
mh-dailymail

Patut pertimbang buat filem... anak pilot MH370 jawab fitnah

Anak sulung Kapten MH370, Aishah Zaharie Ahmad Shah bangun mempertahankan ayahnya dan mendakwa telah difitnah oleh Daily Mail yang melaporkan berita memetik sumber kononnya beliau memberitahu penyiasat 'dia bukan ayah yang saya kenal'.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mh-kapalkotakhitam

MH370: Kapal dilengkapi 'towed pinger locator' sertai SAR

Sebuah kapal perang Australia yang dilengkapi dengan alat pengesan kotak hitam menyertai misi mencari sebuah pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) yang terhempas di Lautan Hindi.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mh-tonyabbottmalaysia

PM Australia pertahan pengumuman Najib penerbangan MH370 berakhir di Lautan Hindi

[ GAMBAR TONY ABBOTT BERTEMU DENGAN ANGGOTA TUDM DI PERTH]  Ketika segelintir waris penumpang MH370 warga China buat riuh mahukan Malaysia meminta maaf kononnya membuat pengumuman awal tanpa bukti yang kapal terbang MH370 itu 'berakhir' di Selatan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
najibawani

MH370: Bukan mudah kelola SAR berskala besar - Najib

Hubungan baik Malaysia dengan negara lain telah menyumbang kepada bantuan antarabangsa yang dihulur dalam misi mencari pesawat Malaysia Airlines MH370 yang hilang sejak 8 Mac, kata Datuk Seri Najib Tun Razak.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 291  tetamu dalam talian