17Januari2021

Agenda Daily

mas-pc5aprilxx

Malaysia tubuh pasukan penyiasat bebas MH370

Dua hari menjelang ditutup secara rasmi,Pusat Media MH370 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) riuh balik petang Sabtu,bila Pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein mengadakan sidang akhbar mengenai perkembangan pencarian pesawat itu.

Beliau baru saja kembali dari

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mas-oceanxx

Operasi carian MH370 makin meyakinkan...kapal Ocean Shield kesan bunyi macam kotak hitam sampai lebih 2 jam

KEMASKINI : KOMEN DATUK SERI HISHAMUDDIN DI DALAM . Kini sudah masuk hari ke 31...sidang akhbar Ketua Penyelaras Pusat Penyelarasan Agensi Bersama (JACC) Angus Houston di Perth Isnin makin beri sinar harapan pada usaha mencari MH370 di Selatan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
memo1xx

Gabungan Mahasiswa Anak Malaysia kutuk pihak perlekeh usaha cari MH370

Gabungan Mahasiswa Anak Malaysia (GAMMA) menghantar satu memorandum kepada kerajaan melalui Majlis Ahli Parlimen Barisan Nasional (BNBBC) bertujuan menyatakan sokongan kepada kerajaan dalam misi mencari dan menyelamat pesawat MH370.

Jurucakap GAMMA

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh QURNISHA HAMKA
kunan-baru200

MH370 : Anwar akan politikkan apa jua isu - Tengku Adnan

"Anwar akan politikkan apa jua isu," kata Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Beliau mengulas dakwaan Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa kerajaan menyembunyikan maklumat mengenai kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS)

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mh-hishampcv

MH370: Memperkasa pasukan pengurusan krisis

Ikhtibar daripada insiden kehilangan pesawat penerbangan MH370 bagi Kementerian Sumber Manusia adalah untuk memperkasakan kesiapsiagaan pasukan pengurusan krisisnya dalam pengendalian krisis.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 437  tetamu dalam talian