17Januari2021

Agenda Daily

shahidan3xx

Taklimat MH370: Tunggu dulu...Shahidan bagitau pembangkang

Taklimat MH370 kepada ahli-ahli Parlimen pembangkang hanya akan diberikan selepas jawatankuasa siasatan mempunyai fakta baru kata Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Shahidan Kassim.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
shamsulanuarnasarah1xx

MH370: Ada pihak yang nak burukkan lagi keadaan

Jangan sembang kosong burukkan negara guna media asing, sebaliknya Datuk Seri Anwar Ibrahim dituntut memberikan bukti sekiranya Malaysia berbohong serta menyembunyikan fakta mengenai kehilangan MH370.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mas1xc

CIA dan teori konspirasi hilangnya MH370

Hampir sebulan pesawat MH370 dalam penerbangan dari KLIA ke Beijing, China hilang dan dilaporkan berakhir di tengah Lautan Hindi. Bagaimanapun hingga kini belum ada sesuatu yang boleh dijadikan bukti.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh UTUSAN
mh-kapalchina513

MH370: 33 hari berlalu...Misi cari isyarat ping diteruskan beberapa hari lagi kata JACC

Bersambung lagi misi mencari MH370 pagi ini. Pagi ke 33 hari sejak ia dilaporkan hilang 8 Mac lalu. Hari ini pencarian dilakukan dengan 11 pesawat tentera, empat pesawat awam dan 14 kapal dikerah ke kawasan meliputi 75,423 kilometer persegi di selatan Lautan Hindi.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mas-pcmh370xx

Kehilangan pesawat MH370 uji kemampuan Malaysia urus media

Peristiwa kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS) Penerbangan MH370 sejak 8 Mac lepas, menguji kemampuan Malaysia dalam menguruskan media tempatan dan antarabangsa mendapatkan bahan liputan berita yang benar, tepat serta disahkan.

Ketua Pengarah Jabatan Penerangan Malaysia Datuk Ibrahim Abdul

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 583  tetamu dalam talian