01Disember2020

Agenda Daily

mh-dday

MH370 bukan lagi tajuk berita utama...

Selepas 45 hari... liputan media berhubung pencarian pesawat MH370 begitu ketara menurun setelah operasi mencari peringkat multinasional tanpa menunjukkan sebarang hasil.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mas-abbot-perthxx

Operasi mencari MH370 mungkin diubah

Kerajaan Australia akan membuat keputusan dalam tempoh beberapa hari lagi sama ada mahu mengubah atau mengurangkan operasi mencari sebuah pesawat penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang hilang di Lautan Hindi sejak 8 Mac lalu.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mh-krew-mas

Waris penumpang MH370 mahu bantuan kewangan - Hamzah

Waris dan keluarga penumpang Malaysia Airlines (MAS) MH370 yang hilang sejak 8 Mac akan mengemukakan cadangan kepada Jawatankuasa Waris Penumpang berhubung bantuan kewangan yang diperlukan dalam masa terdekat.

Pengerusi jawatankuasa berkenaan Datuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
khalid-polis

260 individu sudah diambil keterangan bantu siasatan MH370 - Khalid Abu Bakar

Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata polis sudah mengambil keterangan 260 individu bagi membantu siasatan berhubung kehilangan pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370.

Katanya lebih ramai lagi akan dipanggil untuk berbuat demikian dalam masa terdekat.

"Saya minta maaf kerana saya tidak

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
mas-sar12xx

MH370 :Pencarian diteruskan dengan kemungkinan ditambah aset komersial - Hishammuddin

Pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein Sabtu memberi jaminan usaha mencari pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 akan diteruskan, walaupun terdapat rancangan operasi berkenaan akan dibincang dan dibuat penilaian

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 399  tetamu dalam talian