28Februari2021

Agenda Daily

JASA tawar program untuk kakitangan lanjut pelajaran di UUM

Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Seri Idris Jusoh mengalu-alukan langkah yang diambil Jabatan Hal Ehwal Khas (JASA) memberi ruang dan peluang kepada kakitangannya mengikuti program Doktor Falsafah (PHD), Ijazah Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana di Universiti Utara Malaysia (UUM).

Katanya, kerjasama

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

BN akan menang di Sungai Besar dan Kuala Kangsar - Politweet

Barisan Nasional (BN) akan memenangi kedua-dua pilihanraya kecil Kuala Kangsar dan Sungai Besar esok, menurut firma kajian Politweet.

Kemenangan itu berpunca daripada pertandingan lebih dua penjuru yang akan membahagikan undi pembangkang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pemimpin PAN disingkirkan dari Kesatuan Ulama Sedunia

Timbalan Penasihat Umum Parti Amanah Negara (PAN) Abd Ghani Shamsuddin telahpun disingkirkan dari jawatan Pengerusi Kesatuan Ulama’ Sedunia Cawangan Asia Tenggara.

Kesatuan Ulama’ Sedunia Cawangan Asia Tenggara yang diterajui Abd Ghani adalah salah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh tranungkite.net

Mahathir dicabar ulangi tuduhan semasa kempen

Tun Mahathir Mohamad dicabar untuk mengulangi tuduhan tidak berasasnya terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak semasa berkempen dalam Pilihanraya kecil (PRK) Parlimen Sungai Besar dan Parlimen Kuala Kangsar.

Menteri Komunikasi dan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh sskeruak.blogspot.my

Adenan yang istimewa...

Populariti Ketua Menteri Datuk Patinggi Tan Sri Adenan Satem dengan sikapnya yang mesra, telus, berpegang kepada janji dan membela nasib rakyat menjadikan beliau amat disenangi dan disukai masyarakat berbilang kaum dan agama di Sarawak.

Kemenangan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 338  tetamu dalam talian