28Februari2021

Agenda Daily

Isu Anugerah FFM... pisahkan kepada dua kategori

Persatuan Karyawan Malaysia, yang merupakan persatuan utama artis tanahair, menyokong penuh cadangan PFM (Persatuan Penerbit Filem Malaysia) untuk membahagikan anugerah kepada dua kategori iaitu kategori Bahasa Malaysia dan Bukan Bahasa Malaysia didalam Festival Filem Malaysia ke-28, yang akan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Senarai calon Gerakan Pulau Pinang 90 peratus siap...

Standby jika DAP mahu mengadakan pilihanraya mengejut... Parti Gerakan Rakyat Malaysia (PGRM) Pulau Pinang telah mengemukakan senarai nama 13 calon untuk bertanding sekiranya pilihan raya mengejut diadakan di Pulau Pinang.

Presiden parti Datuk Seri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Selesaikan masalah dalaman PKR dulu... kata PAS pada Azmin

PKR seharusnya menyelesaikan masalah dalaman mereka sendiri sebelum bertindak untuk menyediakan ruang perbincangan antara parti pembangkang.

Pengarah Operasi Pusat Penyelidikan PAS, Dr Zuhdi Marzuki berkata demikian mengulas Timbalan Presiden PKR

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pembangkang Sabah tak 'ghairah' dengan Parti Mahathir

Tak stim... parti-parti tempatan di Negeri di Bawah Bayu memilih menunggu dan melihat berhubung penubuhan parti politik baharu oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohomad.

China Press melaporkan, parti-parti politik dari Sabah suam suam

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Mesej hari raya MP DAP dikecam pengguna media sosial

Ahli Parlimen Taiping DAP, Nga Kor Ming menjadi sasaran pengguna media sosial di negara ini susulan ucapan Hari Raya Aidilfitri bertemakan Amerika yang dimuat naik ke Facebooknya.

Imej yang tertera pengepala rasmi ahli Parlimen Taiping itu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh FMT
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 375  tetamu dalam talian