15Januari2021

Agenda Daily

Pendaftaran untuk Larian Sukan Asia dibuka sehingga 25 Feb

Majlis Olimpik Malaysia (MOM) melanjutkan pendaftaran untuk Larian Sukan Asia ke-18 yang dijadual berlangsung di Dataran Merdeka pada 4 Mac, sehingga Ahad ini (25 Feb).

MOM dalam kenyataan berkata, orang ramai, baik rakyat Malaysia dan warga asing, boleh mendaftar untuk menyertai larian tersebut

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pemain, pegawai, jurulatih bola perlu isytihar harta

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) mahu menguatkuasakan beberapa tindakan termasuk meminta pemain, pegawai pasukan termasuk jurulatih bola sepak mengisytiharkan harta masing-masing tidak lama lagi.

Tindakan itu ekoran daripada ejala mengatur

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Sukan tradisional medium pemimpin BN dekati rakyat

Pelbagai medium yang berterusan digunakan oleh pemimpin Barisan Nasional (BN) untuk mendekati rakyat termasuk golongan muda dengan memberi gambaran program  atau aktiviti yang berjalan bukan bermusim ketika pilihanraya semakin hampir.

Bagi

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

TSAM Army rancang bina kampus sendiri di Ketereh

Tan Sri Annuar Musa Al Hamra Red One Academy (TSAM Army) akan mempunyai kampus sendiri yang lengkap dengan fasiliti bagi membangunkan bola sepak Kelantan.

Presidennya Tan Sri Annuar Musa berkata, pihaknya kini dalam proses mencari tapak di kawasan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

JDT akur kekalahan pertama kepada Kuala Lumpur

JDT terpaksa akur dengan kekalahan pertama pada saingan Liga Super musim ini setelah tewas 0-1 kepada Kuala Lumpur dalam aksi tertunda selama 34 minit di Stadium Kuala Lumpur, Cheras petang semalam.

Terdahulu, aksi ketiga Liga Super itu terpaksa

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 621  tetamu dalam talian