15Januari2021

Agenda Daily

RM10,000 untuk atlet menang pingat Sukan Komanwel

Insentif sebanyak RM10,000 menanti atlet olahraga kebangsaan yang berjaya memenangi pingat sebarang warna pada temasya Sukan Komanwel di Gold Coast, Australia pada April ini.

Presiden Kesatuan Olahraga Malaysia (KOM), Datuk Karim Ibrahim berkata ia bagi menghargai pengorbanan dan semangat

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Chong Wei mara ke suku akhir All England

Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei dipaksa bekerja keras lebih sejam sebelum mengesahkan slot ke suku akhir Kejohanan Badminton All England di Birmingham, pada Khamis.

Pada aksi pusingan kedua tersebut, juara bertahan itu mudah memenangi

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Azizulhasni Olahragawan Kebangsaan 2017

Atlet kebangsaan berstatus juara dunia tahun lalu iaitu jaguh trek, Mohd Azizulhasni Awang dan ratu terjun negara, Cheong Jun Hoong masing-masing dinobatkan olahragawan dan olahragawati kebangsaan pada Anugerah Sukan Negara 2017.

Mohd Azizulhasni

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Chong Wei mara ke pusingan kedua All England

Juara bertahan, Datuk Lee Chong Wei menepati ramalan apabila mudah mara ke pusingan kedua Kejohanan Badminton All England di Birmingham, England pada Selasa (awal pagi tadi waktu Malaysia).

Juara All England empat kali itu memulakan kempen

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Givi Asia taja topi kaledar untuk LTdL 2018...

Pengeluar jenama akesesori motorsikal terkemuka dunia, Givi Asia Sdn Bhd dilantik secara rasmi sebagai penaja rasmi topi keledar untuk pasukan pengiring Polis Diraja Malaysia, pasukan Marshall dan Media bermotorsikal di acara perlumbaan basikal Asia

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 437  tetamu dalam talian