27Februari2021

Agenda Daily

Empat jurulatih ditamatkan kontrak...

Empat jurulatih akan ditamatkan kontrak selepas atlet mereka gagal mencapai prestasi memuaskan pada Sukan SEA Kuala Lumpur 2017.

Presiden Kesatuan Olahraga Malaysia (KOM), Datuk Karim Ibrahim berkata, pihakya akan bertemu barisan pengendali negara, Sabtu ini untuk menentukan hala tuju

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

BAM minta Chong Wei dikecualikan menyertai Siri Super

Persatuan Badminton Malaysia (BAM) akan meminta pengecualian agar Datuk Lee Chong Wei dikecualikan daripada menyertai 12 kejohanan Tahap 2 atau dikenali Siri Super.

Setiausaha Agung BAM, Datuk Ng Chin Chai berkata surat rayuan tersebut akan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Kenyataan media Menteri Belia dan Sukan...

Saya ingin merujuk kepada keputusan Institut Sukan Negara (ISN) untuk tidak melanjutkan perkhidmatan Encik Yang Zhuliang sebagai Ketua Jurulatih sukan terjun negara.

Tidak ada sesiapa boleh menafikan kejayaan Zhuliang sebagai Ketua Jurulatih Terjun

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh KHAIRY JAMALUDDIN

Kelantan intai pemain import dari Brazil

Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) telah mengubah haluan dengan memburu penyerang import dari Brazil bagi memperkuatkan jentera serangan pasukan Kelantan musim depan.

Presiden KAFA Bibi Ramjani Ilias Khan berkata pihaknya sudah mempunyai

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Chong Wei tewas ....

Harapan jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei untuk menundukkan Viktor Axelsen terkubur apabila tewas pada final Siri Super Akhir Dunia pada Ahad, sekali gus gagal memburu gelaran kelimanya di kejohanan berprestij itu.

Pada aksi selama 84

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 354  tetamu dalam talian