27Februari2021

Agenda Daily

Semangat juang pasukan badminton negara tinggi...

Semangat juang yang ditonjolkan oleh pemain badminton senior mahupun pemain remaja menunjukkan perkembangan positif sukan itu ke arah membawa nama Malaysia ke pentas dunia.

Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria berkata perkara itu dapat dilihat daripada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Nicol David gagal di Arab Saudi

Ratu skuasy negara, Datuk Nicol David hanya mampu mara setakat suku akhir Masters Wanita Saudi di Riyadh, Arab Saudi selepas tewas kepada, Nour El Tayeb , pada Rabu.

Bekas pemain nombor satu dunia dan pemain pilihan kelima kejohanan itu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Ini barisan terbaik pemain badminton negara ketika ini

Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria menyifatkan barisan pemain yang dipilih untuk menggalas cabaran negara di Kejohanan Berpasukan Asia (Kelayakan Piala Thomas) di Alor Setar, Kedah pada 6 hingga 11 Feb ini

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

EPL di RTM: Khairy bidas janji 'pemborosan' wang rakyat

Janji pakatan pembangkang untuk memberikan hak penyiaran bola sepak luar negara kepada Radio Televisyen Malaysia (RTM) sekiranya mereka menang pilihan raya umum ke-14 (PRU14) akan datang dibidas Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin.

Beliau

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

TMJ bayang nak lepas jawatan Presiden FAM

Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Tunku Ismail Sultan Ibrahim seolah bayangan sudah bersedia untuk melepaskan jawatan tersebut dalam tempoh dua tahun selepas misi peribadi baginda tercapai.

Perkara tersebut dijelaskan menerusi satu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 355  tetamu dalam talian