15Januari2021

Agenda Daily

surendran1xx

Surendran sekali lagi berdepan usul digantung enam bulan

Ahli Parlimen PKR Padang Serai, N. Surendran sekali lagi berdepan usul bagi menggantung beliau dari menghadiri persidangan Dewan Rakyat selama enam bulan esok.

Usul berkenaan akan dibentangkan pada Khamis oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Nancy Shukri kerana Surendran didakwa menghina

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh QURNISHA HAMKA
parlimen100

Engkar pada Speaker...dua MP PKR dihalau dari Dewan Rakyat

Ahli Parlimen PKR Kuantan,Fuziah Salleh tak sudah-sudah dengan kisahnya nak bercakap tentang projek Lynas sekalipun kilang berkenaan sudah disahkan selamat.

Pagi Selasa gara-gara engkar arahan Speakar Dewan Rakyat ,Tan Sri Pandikar Amin Mulia beliau

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
najib-bnperak

BN di Perak kini lebih kukuh

Kedudukan Barisan Nasional (BN) di negeri Perak terus diperkukuh susulan kemenangannya pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan baru-baru ini, kata Datuk Seri Najib Tun Razak.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
hannahyeoh

Wan Azizah malu besar, Speaker Selangor tolak semua soalannya

Apa sudah jadi... itu soalan pertama para wartawan selepas berlaku kekecohan dikalangan ADUN dan pertugas mediadi hari pertama persidangan Dewan Undangan Negeri Selangor.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
shabery-4

Pemimpin UMNO diingat jangan abai Mesir

Pimpinan tertinggi UMNO termasuk pemimpin-pemimpin sayap diingatkan supaya tidak mengabaikan Mesir yang sekian lama menjadi ?sarang? melahirkan ejen pembangkang khususnya PAS.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 567  tetamu dalam talian