02Jun2020

Agenda Daily

berjasa

BERJASA umum tanding PRK Teluk Intan

Barisan Jamaah Islamiyah SeMalaysia (BERJASA) mengumumkan akan bertanding pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan, 31 Mei ini.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
datuk-huan1

Calon PCM buka tiga pusat khidmat jika menang

Calon Parti Cinta Malaysia (PCM) Parlimen Bukit Gelugor Datuk Huan Cheng Guan melancarkan manifestonya yang memberi tumpuan kepada 10 perkara pada hari Rabu.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
hisham-baru70

Krisis Terengganu: Ahli UMNO diminta bertenang

Ahli UMNO diminta bersabar dan bertenang berhubung konflik yang melanda Terengganu, kata Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
ramkarpalsingh

Ramkarpal kena 'sergah' dengan pengundi tak puas hati

Memang acara wajib bagi mana-mana calon pilihanraya melawat tempat orang ramai... al kisah di Bukit Gelugor, lawatan calon DAP, Ramkarpal Singh Deo menjadi kecoh apabila seorang warga emas meluahkan rasa tidak puas hati berikutan aduan yang diajukan penduduk tempatan tidak dipedulikan oleh kerajaan negeri.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
datukhuanzzz

BN sokong Datuk Huan di Bukit Gelugor...?

Wujud kemungkinan Barisan Nasional (BN) akan menyokong seorang calon bebas yang ?mesra BN pada pilihanraya kecil (PRK) Parlimen Bukit Gelugor pada 25 Mei ini, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 724  tetamu dalam talian