31Mei2020

Agenda Daily

telukintan-kit-diyana513

Dyana 'bersilat' nak jawab pasal PERKASA

Dyana Sofya Mohd Daud, terpaksa 'bersilat' sakat menjawab soalan wartawan selepas gambar beliau dan ibunya dalam majlis Pertubuhan Pribumi Perkasa (PERKASA) tersebar di media sosial.

Calon DAP Parlimen Teluk Intan itu akhirnya mengaku yang ibunya, Yammy Samat, pernah terbabit dalam NGO berhaluan kanan yang dimusuhi DAP itu.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
telukintan-umnosabah

UMNO Sabah kongsi pengalaman di Teluk Intan

Gerombolan besar pemimpin-pemimpin Badan Perhubungan UMNO sabah yang diketuai Datuk Seri Musa Aman berkempen di Pilihan raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan bukan hendak mengajar, menunjuk-nunjuk atau memandai-mandai.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH
kama-ti

Masalah 28 SJKT di Teluk Intan akan ditangani

Keperluan dan permasalahan di 28 Sekolah Kebangsaan Tamil dalam kawasan Parlimen Teluk Intan akan ditangani secara berperingkat dan mengikut kepentingan, kata Timbalan Menteri Pendidikan II P.Kamalanathan.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
telukintan-mahorgkg

"Jangan undi sesiapapun yang bertanding atas tiket pembangkang"

Timbalan Pengerusi Barisan Nasional (BN) Tan Sri Muhyiddin Yassin lebih menekankan soal ‘pemasaran calon’ disamping merayu pengundi memberi kemenangan kepada calon BN Datuk Mah Siew Keong dalam kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH
zambrykempen

Ahli komponen boleh menangkan calon BN - Dr Zambry

Semua parti komponen Barisan Nasional (BN) digesa agar memastikan ahli-ahli dalam kawasan Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan digerakkan untuk mengundi pada 31 Mei ini.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 712  tetamu dalam talian