27Februari2021

Agenda Daily

Anwar hilang sokongan majoriti Melayu di Selangor

Pendirian 13 ADUN PAS di Selangor yang tidak akan menandatangani akuan bersumpah menyokong Datuk Seri Wan Azizah membuktikan Datuk Seri Anwar Ibrahim kini telah kehilangan sokongan majoriti Melayu di negeri itu.

Presiden ISMA, Abdullah Zaik Abd Rahman berkata, Anwar hilang sokongan majoriti Melayu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

KP1M kerjasama dengan hospital di Mesir

Kelab Putera 1Malaysia (KP1M) sedang bekerjasama dengan beberapa hospital di Mesir untuk menempatkan sementara 100 wanita dan kanak-kanak Palestin yang cedera teruk akibat kekejaman Israel di Gaza sebelum mereka dibawa ke Malaysia untuk rawatan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Kenyataan Al-Qassam: Tiada lagi rundingan dengan Israel

Sayap tentera kerajaan Hamas Briged Izzuddin Al-Qassam telah mengeluarkan satu kenyataan rasmi lewat malam tadi dalam suasana peperangan Al-’Asful Ma’kul (Dedaun hancur dimakan ulat) yang masuk hari ke-45.

Kenyataan bertarikh 20 Ogos yang disiarkan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

PKR tak sabar-sabar nak pilihanraya...

Inilah PKR... tak sempat-sempat, di sebalik hakikat bahawa Allahyarham ADUN Pengkalan Kubur Datuk Noor Zahidi Omar masih belum dikebumikan, mereka sudah lancar 'perang psikologi' konon yakin ambik alih DUN itu.

Mungkin mereka ada rancangan nak

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Hacker China godam komputer pegawai kerajaan Malaysia

Ini sudah lebih.... dalam satu laporan yang disiarkan pada Rabu mendedahkan kegiatan menceroboh atau mengodam atau hack beberapa buah komputer milik pegawai tinggi kerajaan Malaysia yang terlibat dalam siasatan kehilangan MH370.

Maklumat yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 391  tetamu dalam talian