17Januari2021

Agenda Daily

Selepas beberapa hari dipenjara... Armin dijamin

Selepas beberapa hari meringkuk di penjara kerana tiada penjamin, suami Ziana Zain,  Armin Zaharin Ahmad Zambri hari ini bebas selepas dijamin ahli keluarganya.

Armin, 53, sebelum itu ditempatkan di Penjara Sungai Buloh kerana tidak dijamin oleh sesiapa selepas didakwa di mahkamah kelmarin

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Farid Kamil akan didakwa di mahkamah esok kes laporan palsu

Kes melibatkan pelakon terkenal, Datuk Farid Kamil Zahari menjadi panas balik bila tersebar khabar beliau akan didakwa di Mahkamah Majistret Petaling Jaya esok Jumaat atas dakwaan buat laporan palsu kononnya tiga rakan artis meletakkan dadah di

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Maria menang saman fitnah lawan ex-madu

Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur memerintahkan seorang ahli perniagaan dan anaknya membayar ganti rugi RM400,000 kepada Maria Farida kerana memfitnah pelakon itu.

Pesuruhjaya Kehakiman Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh membuat keputusan itu selepas

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Che Ta ulas teguran timbalan menteri...

Umum yang mengenali pelakon jelita Rozita Che Wan atau Che Ta pasti tahu betapa wanita ini sangat mementingkan penampilan tidak kira walau di mana dia berada sehingga sanggup mengupah jurugambar peribadi.

Setiap kali bercuti termasuk ketika

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

‘Konsert Hora Horey Didi & Friends’ di pawagam 10 Mac

Selepas muncul menerusi Cerita-cerita Didi & Friends di pawagam Mac tahun lalu, Digital Durian kembali mempertaruhkan ‘Konsert Hora Horey Didi & Friends’ yang akan ditayangkan bermula 10 Mac depan.

Pengasas Digital Durian yang juga pengarah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 329  tetamu dalam talian