22Oktober2020

Agenda Daily

Fattah-Fazura sudah bertunang...belum nikah lagi

Kini semua teka teki sudah terjawab.Sah... pasangan Fattah Amin,27 dan Nur Fazura,34 sudah bertunang teapi belum bernikah lagi.
 
Mereka memberi jawapan ini dalam sidang media yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur petang Khamis sekembali dari tunai umrah di Mekah.
 
Ikut

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Iktiraf sumbangan wartawan hiburan

Buat julung kali, hasil kerja penulisan wartawan hiburan bakal diangkat pada peringkat nasional sebagai menghargai sumbangan mereka dalam memartabatkan industri seni tempatan.

Sejajar dengan matlamat itu, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BH

Pelakon baharu jangan nak menunjuk - Nabila Huda

Pelakon Nabila Huda menasihati bintang baharu agar tidak terlalu cepat berpuas hati dengan populariti yang mereka kecapi.

Nabila, 33, berkata dia sudah melalui zaman 'jatuh bangun' sebagai anak seni dan berharap mereka tidak mensia-siakan peluang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh MSTAR

Program 'Busking Tanpa Henti' hujung minggu ini di KL...

Lebih 200 kumpulan penghibur jalanan tempatan dan antarabangsa bakal membuat persembahan busking tanpa henti selama 2,017 minit atau 34 jam, mulai 25 hingga 26 November ini sekaligus bersedia melakar sejarah Malaysian Book of Records.

Program

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Fattah Amin, Fazura bertunang...?

Heboh cerita pasangan pelakon sensasi, Fattah Amin dan Fazura dikatakan bertunang dalam satu majlis tertutup Selasa malam.

Pasangan yang tidak pernah mengaku bercinta itu didakwa bertunang di rumah nenek Fazura yang terletak di Petaling Jaya.

Tapi

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 443  tetamu dalam talian