28Februari2021

Agenda Daily

Fazura - Fattah Amin bakal timbang cahaya mata...?

Pelakon popular Fazura yang berkahwin dengan pelakon sensasi Fattah Amain digosipkan oleh netizen mengandung selepas berseloroh dirinya sedang mengidam.

Melalui sebuah video yang dikongsi oleh akaun Instagram @divaletopsdotcom menunjukkan pelantun lagu Sayangi Dirimu itu tiba-tiba ditegur oleh

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

30,000 peminat Kollywood berkumpul di Stadium Bukit Jalil

Setelah sekian lama, dua bintang besar Kollywood, `Superstar’ Rajinikanth dan `Ulaga Nayagan’ Dr. Kamal Hassan sekali lagi berkongsi pentas mewarnai Nachathira Vizha 2018 yang diadakan di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu lalu..

Dibanjiri hampir

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

"Malaysia, anda punya tempat istimewa di hati saya"

Pelakon utama filem Jumanji: Welcome to the Jungle, Dwayne 'The Rock' Johnson, mengucapkan  terima kasih di atas sambutan luar biasa penonton Malaysia terhadap filem tersebut.

Bekas ahli gusti WWE itu turut memuat naik beberapa siri video ke

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Selebriti ugut dedah nama wanita tipu pakej pelancongan

Pelakon, Den Wahad dan pengarah, Aziz M Osman memberi kata dua kepada seorang wanita yang didakwa menipu dengan menyamar sebagai wakil sebuah agensi pelancongan hingga rombongan keluarga selebriti Malaysia itu terkandas di Korea Selatan baru-baru

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BH

Bung Mokhtar ulas kehadiran anak kembar

Tahniah buat Ahli Parlimen Kinabatagan, Datuk Seri Bung Mokhtar kerana telah dianugerahkan cahaya mata kembar lelaki pada Jumaat lalu.

Bung menerusi laman instagramnya, memanjatkan kesyukuran apabila isterinya, yang juga pelakon,  Datin Seri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 286  tetamu dalam talian