18Januari2021

Agenda Daily

tengkupuanlead513

Tengku Puan Pahang: Ini baru betul Masterchef

Meskipun Pahang ketika ini negeri yang paling teruk dilanda banjir, namun pada saat ini saya pasti, ramai yang cemburu dengan rakyat negeri itu. Kerana, mereka ada puteri raja yang berhati mulia. Siapa lagi jika bukan Tengku Puang Pahang, Tunku Hajjah Azizah yang telah mengetepikan darjat dan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
playboyxx

Masalah besar ke kahwin paksa ni?

Mungkin saya naif atau mungkin tak ikut perkembangan. Tapi nak tau juga dan teringin nak bertanya pada stesen TV3, apakah sekarang ini jadi satu masalah besar pada negara disebabkan kahwin paksa? Bukan apalah, tapi dah nak sampai ke akhir tahun, tema drama yang sama untuk slot Akasia balik balik pasal  kahwin paksa. Bila berulang-ulang tu tentu ada sebab. Mana tau mungkin ia melibatkan bab keselamatan dalam negara. Kot kotlah ada agenda tersembunyi yang kita orang biasa ni tak nampak..kot la..

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
wawa-zainal400

Apabila sanggup buat apa saja untuk berlakon...

Tulisan ini bukan berniat menghina atau memandang rendah pada golongan artis. Sebab sebagai orang lama, saya masih mengkekalkan hubungan baik dengan beberapa artis dan masih menghormati mereka, sekalipun tidak lagi dalam arus perdana.

Namun saya

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
ikon-catatan-odah-150xxx

Sampai bila ASTRO perah kita ni...?

Lepas gula naik, tetiba Astro pun naik. Mulai 24 November ini bila Astro kita bertambah. Sekitar RM2 hingga RM6; iaitu bagi yang ambil Pakej Keluarga, tambahan RM2 manakala tambahan RM6 untuk Pakej Sukan.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
suhaimi-tanda-putera1xx

Bagusnya...85 peratus tonton Tanda Putera untuk cari salah - Shuhaimi Baba

Benarkah ada adegan dalam filem Tanda Putera yang nampak jelas kereta Proton,kompresor penghawa dingin dan kamera CCTV? Waktu saya mendengar komen,dalam hati saya terdetik, mustahil sebab ia bukan kerja pengarah hingusan. Ini kerja tangan pengarah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 306  tetamu dalam talian