27Februari2021

Agenda Daily

Rozita Che Wan lepas ni cite apa pulak?

ADA banyak cara untuk popular dan banyak juga taktik yang dilakukan untuk terus kekal popular, atau sekurang-kurangnya sentiasa ada dalam ingatan peminat.Selalu mesti ada cerita dalam suratkhabar!

Ada yang guna fan club macam dalam laman sosial facebook. Ramai artis muda hari ini ada kelab peminat dalam facebook.

Itu cara orang moden yang banyak digunakan artis muda hari ini untuk popularkan diri. Tapi betapa moden pun, cara konvensyenal masih lebih berkesan. Seperti memasak, walau guna blender lebih laju, tapi sedap lagi jika digiling sendiri. Itulah umpamanya.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL

Saya tidak tinggal serumah dengan Tiz...

BENARKAH Remy Ishak dan Tiz Zakyah sudah beli rumah bersama dan kini tinggal serumah? Inilah cerita terbaru yang berligar tentang hero, tall dark and handsome, itu yang sekarang ini menjadi jurucakap bagi Dashing Malaysia, selama dua tahun.

Remy sewaktu dihubungi Khamis petang, menganggap cerita-cerita yang keterlaluan tentang dia dan heroin Nur Kasih itu sudah agak keterlaluan sehingga menjadi fitnah pula pada mereka berdua.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL

Jamal belasah hipokrasi Bob Lokman

BENARKAH dunia hiburan penuh dengan hipokrasi? Bekas pelawak, Bob Lokman, beberapa hari lalu telah memberikan sebab mengapa beliau keluar dari dunia hiburan. Katanya, beliau sudah insaf dan tidak mahu bergelumang dengan dunia hiburan yang hipokrit. Sebab itulah beliau masuk parti politik yang gunakan lambang Islam.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL

Konsert Sweet Charity dan Blues Gang bakal gegarkan KL,JB

Ramli Sarip, memang tidak pernah kering tangan. Baru saja lepas mengadakan persembahan untuk para setiausaha, kini beliau merancang pula buat konsert bersama dua kumpulan yang pernah mencipta nama besar, Sweet Charity dan Blues Gang.

Sudah tentu ini berita baik buat semua peminat muzik '80-an, terutama peminat-peminat Ramli, Sweet Charity dan Blues Gang.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL

Yusry dan 'Cik L': Jangan tunggu lama-lama...

SELEPAS Edry KRU mengesahkan dalam rancangan Mentor Ahad lepas yang adiknya Yusry tak datang datang kerana sedang sibuk dengan “Cik L”, maka punahlah impian ramai jejaka-jejaka perasan yang taruh hati pada Cik L. Cik L adalah singkatan yang digunakan Edry dalam rancangan itu.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 379  tetamu dalam talian