27Februari2021

Agenda Daily

Apa nak jadi kalau terus begini...?

Seorang rakan lama di Utusan Melayu menelefon saya pada suatu petang. Beliau menegur tulisan saya keluaran minggu lalu dan beberapa minggu sebelumnya.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Meriah apabila boleh kempen….

Keputusan Jawatankuasa Pengurusan UMNO membenarkan kembali ahli-ahlinya berkempen menjelang pemilihan jawatan peringkat atasan dalam Perhimpunan Agungnya pada Disember nanti tentulah meriah.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Berlumba tukar parti gara-gara nak jadi ketua kampung

Pada malam 20 Mac, Ahli Parlimen Kuantan, Fauziah Salleh merungut-rungut kerana tidak mendapat ‘layanan’ baik daripada Majlis Perbandaran Kuantan yang mengamalkan dasar ‘tutup pintu’ terhadapnya.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Selamat datang Khir Toyo, Shahidan Kassim…

Hari pertama lapor diri di Kementerian Penerangan, Menterinya yang baru, Datuk Ahmad Shabery Cheek menegaskan, beliau akan menemui para penulis blog dalam masa terdekat. Tentulah langkah ini bukan sahaja untuk bermesra, tetapi juga mencari persefahaman.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Tunggu keputusan...duduk di restoran berhawa dinginpun berpeluh

Sabtu malam 8 Mac – banyak orang tak tidur. Semuanya menunggu dan menunggu keputusan rasmi Pilihanraya Umum ke-12.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 363  tetamu dalam talian