24Januari2021

Agenda Daily

PKR letak calon bebas di Pengkalan Kubor...?

Desas-desus bertiup kencang di Pengkalan Kubor mengatakan akan ada calon bebas masuk bertanding dalam pilihanraya kecil Pengkalan Kubor Sabtu ini.

Calon bebas tersebut mewakili ahli-ahli PKR kawasan tersebut yang kecewa selepas pemimpin PKR pusat memberikan kouta mereka kepada PAS.

Kumpulan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Ini sebabnya BN lewat umum calon PRK Pengkalan Kubor

"Kita bukan ketandusan, tapi banyak sangat yang layak...kita tilik pandang, kita teliti dan kita bandingkan. Beliau (Mat Razi Mat Ail) yang kita fikir layak dan sesuai.

"Masa (umum) pun lebih awal daripada tarikh penamaan calon. Jadi, bagi kita

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH

SAH...PKR lepas pada PAS berentap dengan BN di pilihanraya kecil Pengkalan Kubor

Tak ada teka teki dan spekulasi lagi.Sudah sah PKR undur diri dan beri laluan kepada PAS untuk berentap dengan BN di pilihanraya kecil Pengkalan Kubor pada 25 September ini.

Keputusan itu diumum oleh Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah Ismail

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh ROSLI ISMAIL

Mat Razi ayam sabung BN di Pengkalan Kubor

Teka teki siapa calon BN untuk pilihanraya kecil Dewan Undangan Negeri Pengkalan Kubor,Tumpat,Kelantan terjawab petang Rabu selepas Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan bekas guru, Mat Razi Mat Ail ialah orangnya.

Katanya

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI

BN akan teruskan legasi perjuangan di Pengkalan Kubor

Pengundi di Pengkalan Kubor akan terus menyokong Barisan Nasional (BN) mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) kawasan itu pada Pilihan Raya Kecil (PRK) pada 25 Sept depan.

Ini kerana mereka mahu individu yang menjadi wakil rakyat itu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 913  tetamu dalam talian