16Januari2021

Agenda Daily

Tujuh faktor yang membuatkan Anwar 'tido tak lena' di PD

Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim percaya beliau berpotensi memenangi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Port Dickson kata penulis di Malaysiadateline akhbar parti Amanah.

“Rekod itu sangat jelas dan saya percaya pengundi boleh mengaksesnya. Saya juga akan turun padang untuk berjumpa dan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Ahmad Mohamad

Sokong tindakan tegas kepada MP/ADUN UMNO keluar parti

Keputusan UMNO untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap wakil rakyat daripada parti itu yang melompat parti  dan menjadi wakil bebas disambut baik para perwakilan.

Bekas Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, tindakan tegas

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Wawancara khas dengan Presiden UMNO menjelang PAU2018

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengajak seluruh ahli parti untuk terus sama-sama istiqamah dalam usaha membina kekuatan parti dan bergerak ke depan meninggalkan nostalgia tanpa meninggalkan sejarah UMNO yang panjang selama 72

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh UMNO-ONLINE

Antara pejuang sejati dan pejuang jadian

UCAPAN DASAR KETUA PUTERI Pertama sekali, Kak Ida ingin mengambil kesempatan ini, untuk mengucapkan selamat datang dan jutaan terima kasih kepada semua para perwakilan PUTERI yang hadir pada hari yang bersejarah ini.

2.    Di

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh ZAHIDA ZARIK KHAN

Apa pendirian PH terhadap perkembangan Islam di Malaysia?

Keputusan Menteri Wilayah untuk menutup semua Pusat Tahfiz  yang tidak berdaftar adalah sangat mengecewakan dan menunjukkan sikap berlepas tangan daripada tangggungjawab sebuah kerajaan pemerintah.

Memang benar banyak Pusat Tahfiz yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh DATUK SERI ISMAIL SABRI YAAKOB
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 540  tetamu dalam talian