17Julai2018

Fitnah jahat: Ketika senjata makan diri!!!

Tindakan biadab menularkan gambar palsu konon harta mewah milik Datuk Seri Najib Tun Razak dirampas polis akhirnya ‘memakan’ diri sendiri!

Malah beberapa foto yang tular menunjukkan pelbagai jam tangan, beg tangan mewah, jongkong emas dan sejumlah wang tunai yang kononnya berjaya disita dari

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Tiada cadangan tubuh RCI siasat FELDA

Majlis Penasihat Kerajaan (CEP) hari ini menegaskan adalah salah untuk menyatakan Majlis itu mempersetujui penubuhan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) bagi menyiasat isu berkaitan Felda.

CEP menyatakan demikian menerusi satu kenyataan hari ini

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pelantikan Ketua Setiausaha Sulit MB Johor jadi isu...

Pelantikan Fizwan Rashidi sebagai Ketua Setiausaha Sulit kepada Menteri Besar Johor Datuk Osman Sapian diharap tidak dijadikan isu memandangkan keputusan itu dibuat selepas mengambil kira beberapa perkara.

Osman berkata pelantikan bekas Yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Fikirlah: Jangan sia-siakan amanah rakyat

Setelah sekian lama ternanti-nanti dengan pelbagai tekaan mengenai keputusan Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) , akhirnya kini kita tahu siapa yang akan menerajui kepimpinan negara untuk tempoh lima tahun akan datang.

Tahniah diucapkan kepada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Sakini Mohd Said

JAIS halang isu politik disampaikan dalam masjid

Semua masjid dan surau di Selangor diarahkan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) agar tidak menyentuh isu-isu sensitif politik dan menyinggung mana-mana pihak.

Pengarahnya, Datuk Haris Kasim yang turut mengingatkan agar aktiviti tazkirah yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 476  tetamu dalam talian