22Februari2018

Zambry tidak maki hamun pembangkang sejak jadi MB

Menteri Besar Perak Dato Seri Dr. Zambry Abd Kadir tidak pernah mengeluarkan kenyataan yang cukup sensitif kepada mana-mana kaum di negeri Perak dalam tempoh selama 9 tahun menjadi Menteri Besar.

Beliau yang juga Pengerusi BN negeri menjelaskan  ini kerana beliau mahu semua rakyat di negeri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Golongan belia di Pasir Salak bakal dapat habuan

UMNO dan Barisan Nasional (BN) Parlimen Pasir Salak bukan bercakap kosong tapi mempunyai perancangan tersusun untuk membantu generasi muda mendapatkan lot-lot tapak rumah.

Menurut Ahli Parlimen Pasir Salak, Datuk Seri Tajudin Abd Rahman, cuma

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Jom Isi Minyak... bukan kempen politik tapi bantu rakyat

Jika pembangkang sibuk menganjur ceramah politik `menghentam’ pemimpin dan kerajaan ketika Pilihan Raya Umum Ke-14 semakin hampir, berbeza pula dengan Pemuda UMNO Pasir Salak yang menganjur aktiviti berfaedah membantu meringankan beban kos sara

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Tiong Lai sedia hadapi Kit Siang di Bentong

Presiden MCA, Datuk Seri Liow Tiong Lai bersedia hadapi Penasihat DAP, Lim Kit Siang jika benar ahli Parlimen Gelang Patah itu berhajat bertanding di kerusi Parlimen Bentong pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) akan datang.

Liow berkata sebagai

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Veteran ATM sokong pembangkang hanya propaganda

Menteri Pertahanan Datuk Seri Hishammuddin Hussein menyangkal dakwaan pihak tertentu bahawa ramai veteran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) kini menyokong pembangkang kerana tidak berpuas hati dengan kerajaan.

Menegaskan bahawa dengan jumlah veteran

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 597  tetamu dalam talian