19Jun2018

Najib umum khabar gembira buat penduduk Sungai Siput

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak mengumum khabar gembira buat penduduk Sungai Siput setelah sekian lama mereka dipinggirkan pihak pembangkang.

Pertama, katanya, Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bawong  yang merupakan sekolah menengah harian pertama untuk pelajar Orang Asli

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Zambry yakin BN perintah semula Perak

Semua calon Barisan Nasional (BN) mendapat respon baik daripada rakyat jelata sepanjang minggu berkempen sekaligus mengambarkan BN berpeluang cerah memerintah Perak selepas Pilihan  Raya Umum Ke-14 (PRU13) nanti.

Menteri Besar, Datuk Seri Dr

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Khalid dakwa pemimpin PKR arah salahguna wang kerajaan...

Ini kali pertama bekas Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mendedahkan sebab sebenar beliau dipecat dipecat daripada PKR sehingga hilang jawatan Menteri Besar Selangor.

Dalam program membantu kempen PAS di Selat Klang Khamis malam

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Wan Azizah 'tembak' PAS... dakwa pecahkan undi Melayu

Presiden PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail mendakwa tindakan PAS meletakkan calon di kawasan bukan majoriti Melayu pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) bertujuan memecahkan undi.
 
Beliau berkata tindakan PAS itu memberikan kelebihan kepada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Najib luah rasa hati, harapan pada rakyat

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meluahkan rasa yang terbuku di hatinya kepada rakyat Malaysia dengan menjelaskan apa yang dilakukan olehnya selama ini adalah untuk memberikan yang terbaik kepada setiap rakyat di negara ini.

Dalam video

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 999  tetamu dalam talian