16Januari2018

Mengapa PPBM tidak ikut perlembagaan sendiri...?

Mesyuarat Agung PPBM yang diadakan 30 Disember lepas sebenarnya tidak ikut perlembagaan parti itu sendiri. Buat kerja sekadar melepas batuk di tangga sahaja.

Mesyuarat Agung dibuat hanya sekadar syok sendiri sahaja. Kemudian jadi medan ceramah Mahathir untuk hentam mufti yang digelarnya sebagai

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD

Saifuddin usah tonjol kelemahan minda sendiri...

Penasihat Strategik Ketua Menteri Pulau Pinang, Datuk Saifudin Nasution Ismail (tengah) diingatkan supaya lebih bersikap realistik dengan menggunakan kedudukannya untuk mencari penyelesaian terhadap masalah banjir yang melanda negeri itu.

Ketua

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

ASEAN perlu bersama Malaysia hentikan 'genocide' di Myanmar

Semua orang tidak boleh tengok sahaja bila baca keadaan ini. Pertubuhan Bangsa Bangsa Bersatu melaporkan sejumlah 73,000 orang pelarian Rohingya telah menyeberangi sempadan ke Bangladesh sejak 25 Ogos lepas.

Imej satelit yang dikeluarkan oleh Human

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD

Ini cerita sebenar pasaraya Gaint nak kecilkan operasi…

Ini satu lagi cerita yang pembangkang terkinja-kinja melalak kononnya bukti ekonomi negara makin parah.

Tanpa usul cerita sebenar mereka terus naik syahwat untuk putar laporan bahawa lima pasar raya Giant akan ditutup bermula 5 November ini.

Ia

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Hello... ALF2 dapat RM5 juta 5 hari wei...

Optimis dengan isu yang berlaku pada filem terbitan syarikatnya, Aifa Motion Sdn Bhd, Ahmad Idham dipetik berkata beliau sedia maklum keadaan itu mungkin berpunca daripada keadaan ekonomi tidak menentu yang turut memberi kesan kepada filem tempatan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh khairulryezal.blogspot.my
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 813  tetamu dalam talian