23Mei2017

Usah berangan serang Pekan, cuci dulu skandal sendiri

Umpama bagai satu jari menuding orang lain, empat lagi jari menuding kita, itulah keadaanya apabila Mahathir, penasihat Pakatan Haralan menyuruh pengundi di Pekan jangan mengundi Datuk Seri Najib Tun Razak supaya kalah dan dapat dijatuhkan pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-14 akan datang.

Bukan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD

Kempen pembangkang tidak boleh dipercayai...

Pakatan Harapan (PH) berkali kali membuatkan rakyat kecewa. Kadar Surcaj Pemuliharaan Air (SPA) naik buat kali ke 4 dalam masa 9 tahun pemerintahan kerajaan DAP Penang #Naik4Kali.

Kerajaan DAP Penang menggunakan alasan untuk menggalakkan penggunaan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD

Ezam, Khairuddin hanya 'haiwan politik' - Ahli Akademik

Pakatan Harapan sepatutnya mempertikaikan integriti kedua-dua pemimpin Parti NewGen iaitu Mohamad Ezam Mohd Nor dan Khairuddin Abu Hassan yang disifatkan sekadar ‘haiwan politik’  yang menumpukan kuasa semata-mata.

Kata Penganalisis politik

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Berita Daily

Bila nak selesai perlantikan Ketua Pakatan Harapan ?

Malaysia adalah negara yang “highly political”. Apa sahaja tindakan dan keputusan yang diambil akan adalah nanti ulasan politik muncul.

Kes orang hilang dan kes kemalangan jalanraya pun dikatakan ada kaitan dengan politik biarpun jelas ianya kes

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD

Aramco jadi sasaran terbaru selepas ECRL, Forest City dan Lynas

Kehadiran Raja Arab Saudi ke Malaysia baru-baru ini ternyata memberikan manfaat yang cukup banyak buat penduduk di negara ini bukan sahaja dari segi penambahan kuota haji malah kerjasama strategik antara Saudi Aramco dengan Petronas dalam projek

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh AHMAD MOHAMAD
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 648  tetamu dalam talian