17Oktober2018

UMNO tuntut penjelasan mengenai pendedahan Daniel Twining CSIS...

Pasti pihak kerajaan dan yang berkaitan dengannya akan menafikan perkara ini. Namun Pendedahan Daniel Twining, anggota Centre for Strategic International Studies Amerika Syarikat (CSIS), amat serius yang akhirnya mendedahkan kegiatan khianat Kerajaan PH terutama DAP dan konco-konco mereka selama

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh KENYATAAN DATUK SHAMSUL ANNUAR NASARAH

Kepada Syed Saddiq: GPMS bukan 'macai politik'

Merujuk kepada ucapan YB Menteri Belia dan Sukan yang secara terang-terangan menyatakan Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) dan beberapa persatuan belia lain sebagai macai politik bagi parti pemerintah.

GPMS Negeri Perak menzahirkan rasa

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Hasnul Fairuz Hushin Amri

Payah Lokman Adam nak menang PRK Sungai Kandis...

Benarkah ungkapan ini ? Apakah kenyataan ini menggambarkan satu situasi seakan akan UMNO sudah morally defeated sebelum berlangsungnya proses pembuangan undi pada 4hb Ogos nanti...?

Kalau kita masih ingat pada awal dahulu di dalam kalangan pimpinan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh ABE AJI

'Kepala bapak'... Rayer biadap dan memalukan Dewan Rakyat

Sebaik bermulanya Dewan Rakyat penggal ke-14, rakyat dapat melihat pelbagai gelagat wakil yang dipilih mereka ketika PRU14 yang lalu.

Aksi cabar-mencabar dengan kata-kata kurang enak dan kurang sopan selain kenyataan bersifat provokasi telah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Dari Balik Pulau ke Bukit Bintang...

Hari ini, bersempena dengan pendaftaran calon Pemilihan Parti Keadilan Rakyat peringkat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, saya mengorak langkah baharu dengan mencalonkan diri selaku Ketua Keadilan Cabang Bukit Bintang.

Langkah yang telah saya

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 431  tetamu dalam talian