17Jun2018

Wanita jadi fokus dalam manifesto BN Johor

Pengerusi Barisan Nasional Johor, Dato Mohammed Khaled Bin Nordin baru sahaja selesai membentangkan Manifesto Barisan Nasional Negeri Johor (BN Johor). Pengumuman tersebut telah diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa, Persada, Johor.

Pada kali ini, Dato Mohammed Khaled Bin Nordin telah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Nor Syakinah Binti Md Nukman

Menghargai jasa.... mengenang budi

Kurang dari dua minggu kita akan keluar untuk menunaikan tanggungjawab sebagai warganegara tanahair tercinta ini bagi menentukan siapa yang bakal menerajui negara kita untuk tempoh lima tahun akan datang.
 
Sebelum itu, ingin dikongsikan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Manifesto BN Perak terus beri khidmat terbaik

Tanpa mengambil `peduli' serangan tohmahan dan fitnah pihak pembangkang, Barisan Nasional (BN) Perak meneruskan agendanya untuk memberi perkhidmatan terbaik kepada rakyat dengan mengariskan  7 Tekad yang bertemakan ‘Demi Kemakmuran dan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

BN tawar formula untuk membahagiakan wanita

Barisan Nasional (BN) menawarkan formula untuk membahagia dan menjayakan kehidupan kira-kira 15.3 juta wanita Malaysia yang disifatkan sebagai tiang seri dan kunci kejayaan negara, kata Ketua Wanita BN Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil.

Beliau berkata

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Pupuk rasa cinta orang muda terhadap UMNO

Golongan veteran UMNO Johor menasihati ketua bahagian UMNO di negeri itu supaya memberi kefahaman secukupnya kepada orang muda di kawasan masing-masing bagi memupuk rasa cinta dan taat setia mereka terhadap parti.

Pengerusi Veteran UMNO Johor Datuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Ahmad Muliady Abdul Majid
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 888  tetamu dalam talian