25April2018

Perjanjian Air: Azmin suka putar belit... - Khalid

Penstrukturan industri air di Selangor tidak akan selesai selagi Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali tidak berhenti bermain politik.

Bekas Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, berkata Azmin dilihat lebih gemar memutar belit fakta berhubung dokumen perjanjian itu, berbanding

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Sudah tiba masanya rakyat peroleh paras gaji bersesuaian

Dalam usaha Malaysia ke arah mencapai status negara berpendapatan tinggi, sudah tiba masanya, rakyat memperoleh paras gaji yang bersesuaian, kata Gabenor Bank Negara Malaysia (BNM) Tan Sri Muhammad Ibrahim.

Beliau berkata paras gaji dalam pasaran

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Bukan luar biasa berlaku pergeseran pilih calon

Menteri Besar Perak Dato Seri Dr.Zambry Abd Kadir tidak menganggap ia sesuatu yang luar biasa apabila terdapat tanda-tanda berlaku permasalahan pada BN negeri dalam  hal pemilihan calon yang bakal bertanding pada PRU ke14 seperti

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Zahid umpama `pohon kelapa berbuah lebat'

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi yang juga Ahli Parlimen Bagan Datuk diibaratkan sebagai pohon kelapa berbuah lebat yang boleh dipetik-petik untuk dinikmati rakyat.

Presiden Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP) Ramesh

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Kerajaan BN bantu semua termasuk kawasan pembangkang

Pengerusi Barisan Nasional (BN) Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir menegaskan kerajaan BN tidak pernah lupa membantu rakyat di kawasan Parlimen Parit Buntar walaupun kawasan itu dikuasai pembangkang.

Katanya, sebagaimana yang diamalkan BN tugas

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 1093  tetamu dalam talian