23November2014

Sokongan akar umbi kepada BN P.Pinang meningkat

bn
Sokongan masyarakat di Pulau Pinang terhadap Barisan Nasional (BN) terutamanya di peringkat akar umbi telah berubah berbanding tahun 2008.

Anggota Dewan Undangan Negeri kawasan Bayan Lepas Syed Amerruddin Syed Ahmad berkata perubahan sokongan itu berikutan usaha Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dalam membantu rakyat dan memakmurkan negara.

Katanya sokongan masyarakat Cina di Pulau Pinang turut menampakkan perubahan hasil usaha dan kerja keras Pengerusi BN negeri Teng Chang Yeow yang banyak membawa kesan.

"Teng adalah faktor kepada perubahan sokongan masyarakat Cina kepada BN di Pulau Pinang kerana beliau mampu membawa perubahan dan bersifat adil," katanya.

Katanya walaupun pilihan raya umum ke-13 merupakan persaingan yang sengit, namun tidak mustahil untuk BN memenangi semula Pulau Pinang berikutan perubahan yang dilakukan itu dinikmati semua lapisan masyarakat.-20/2/2013

PERINGATAN: AgendaDaily tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 997  tetamu dalam talian