26April2018

DAP cukup bijak...kata Annuar Musa

Tahniah DAP...Kerana bertindak cukup bijak apabila "deklarasi bersama" Pakatan Harapan (PH) di tandatangani oleh semua "big boses" PKR,PAN DAN PPNM tapi DAP hanya oleh PEMANGKU PENGERUSINYA YB Tan Kok Wai...
 
ITULAH "THE ART OF WAR"(Sun Tzu ) yaitu :-
 
MEMBUNUH DENGAN PISAU YANG DIPINJAM...KEPUNG WEI UNTUK SELAMATKAN ZHAO...PERDAYA LANGIT UNTUK MELEWATI SAMUDERA.....antara strategi perang yang sangat licik dan benar benar dihayati DAP
 
DAP tau politik melayu PH berpecah parah.DAP juga dapat menghidu dengan persis kerana ketiga tiga "mangsa"ini adalah ciptaan mereka...PKR PAN DAN PPBM bukan saja lemah dan "divided" tapi juga merupakan RAMUAN TEPAT MEMECAHBELAHKAN MELAYU DAN ISLAM.
 
Justeru Lim Kit Siang membiarkan deklarasi dibuat kerana beliau tau DAP bukan saja paling berkuasa dengan sejumlah pengundi cina di bandar sudah pasti milek mereka DAN INI MENJAMIN KEDUDUKAN ANAKNYA LIM GUAN ENG DI SAF NAIB PRESIDEN SEBAGAI DE FACTO PRESIDEN PH memandangkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam tetap dalam jel dan tiada jaminan untuk mendapat pengampunan,Tun Mahathir pula sudah berusia hampir 100 tahun dan DS Wan Azizah di ketahui terlalu lemah...hanya boneka
 
Maka dengan deklarasi yang hanya di iktiraf oleh PEMANGKU PENGERUSI,DAP TAU PH BERADA DALAM GENGGAMAN MEREKA..dan mengekalkan status DAP LEAD PH..
 
Dengan cara ini DAP akan dapat memperalatkan PKR PPBM DAN PAN dalam agenda menguasai politik Malaysia dan MELAKSANAKAN SEGALA DASARNYA.
 
Inilah kelebihan politik DAP DAN LKS.....
 
TAN SRI ANNUAR MUSA
14/7/17
PERINGATAN: AgendaDaily tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 780  tetamu dalam talian