25Oktober2014

Sendiri bikin salah...Ali ikut jejak blogger sex Alvin cabut ke luar negara

Ini lagak orang yang cuma berani memekak di facebook dan media sosial.Sendiri bikin salah akhirnya kecut cabut ke luar negara dan tuduh kononya keselamatannya terancam.

Blogger seks Alvin Tan yang lari ke Amerika baru-baru ini setelah berdepan kes mempersenda agama Islam dengan aksi hidangan

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Syed Azmi, penganjur program 'I Want To Touch A Dog' mohon maaf

Setelah kontroversi hangat meletus sejak program I Want To Touch A Dog di Central Park, One Utama dekat Petaling Jaya, pada Ahad 19 Oktober , penganjurkannya Syed Azmi Alhabshi tampil adakan sidang akhbar pagi Sabtu memohon maaf kerana menyinggung

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh ROSLI ISMAIL

Sentuh anjing bertentangan dengan mazhab Shafie - Majlis Fatwa

Muzakarah Fatwa Kebangsaan Khamis memutuskan isu segelintir umat Islam menyentuh dan memegang anjing adalah bertentangan dengan fahaman majoriti umat Islam di negara ini yang berpegang kepada mazhab Imam Shafie.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh Bernama

Mekanisme pengagihan subsidi berdasarkan pendapatan belum diputuskan

Kerajaan belum memutuskan mekanisme terbaik untuk menetapkan kategori rakyat daripada segi pendapatan yang terlibat dalam program rasionalisasi subsidi petrol bermula Jun tahun depan.
 
Sebelum ini dilaporkan, golongan berpendapatan RM4,000 ke

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh

Kajian PBB menunjukkan Malaysia rugi dalam TPPA

KOMENTAR Satu kertas kajian baru oleh seorang pakar ekonomi kanan PBB telah membuktikan Malaysia secara terang tidak akan mendapat manfaat besar dari segi nilai tambah perdagangan domestik sekiranya menyertai Perjanjian Perkongsian Trans Pasifik

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh NIZAM MAHSHAR

Ada yang panas ke... Selangor berbaik-baik dengan kerajaan Pusat ?

Mungkin ini kunjungan biasa-biasa, atau mungkin ada isi... tapi sedia maklum hubungan dua pemimpin ini menggambarkan suasana baru yang mesra antara Kerajaan Pusat dan kerajaan Selangor.

Jika nak baca lebih dalam lagi... mesti ada yang dok tak puas

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Penyebaran video lucah niat jahat jatuhkan golongan ulama - kata pembantu UAI

Penyebaran video lucah di laman sosial yang kononnya mengaitkan pendakwah dan penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus (UAI) hanyalah niat jahat pihak tertentu untuk menjatuhkan golongan ulama di negara ini.

Sambil menafikan pelaku dalam video lucah

Baca Selanjutnya...

 • Ditulis oleh HARIAN METRO
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

 • Domestic
 • Overseas
 • Entertaiment
 • Politics

Kami mempunyai 846  tetamu dalam talian