29September2016

Dana asing dan “GRAND DESIGN” SUARAM

suaramSaya boleh confirm bahawa Suara Inisiatif ini adalah sendirian berhad ini terima berpuluh juta ringgit. Saya sudah cakap beberapa kali di sini dan dari dana yang diterima, boleh dikatakan kemungkinan sekarang ini sudah jadi lebih daripada RM50 juta atau RM60 juta, RM70 juta yang telah disalurkan kepada SUARAM dan juga Malaysiakini. Pemberita pun ada di luar. Yang gemuk itu. Ini semua ini ada....

BACA LAGI http://weechookeong.wordpress.com/2012/11/02/dana-asing-dan-grand-design-suaram/

PERINGATAN: AgendaDaily tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 482  tetamu dalam talian