21September2017

anwar-nataliaxx

Isu Anwar disekat masuk Jepun... ini sebenar ceritanya

KEMASKINI : Isu ini sebenarnya mudah saja, tapi jadi riuh tak tentu pasal gara-gara Datuk Seri Anwar Ibrahim sendiri yang gopoh cuba hendak salahkan kerajaan. Sebaliknya perkara ini jika diperhalusi memang terang-terang boleh buat orang ketawa dengan kegopohan bos Pakatan Rakyat itu.

Ceritanya

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
demopembangkangxx513

Pi mai pi mai tang tu...

Episod demonstrasi pembangkang ini tiada kesudahan. Penyokong kerajaan boleh bising 24 jam sehari pun, ada lebih 1000 laporan polis, ada peniaga yang merayu agar perhimpunan yang dirancang malam tahun baru 2014 di Dataran Merdeka tidak diadakan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
sg-tpm-tahfiz513

Sungai Limau: Bersama TPM melangkah masuk ke 'kawasan hitam'...

Pada Sabtu, Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin turun ke Sungai Limau, kali kedua selepas penamaan calon 23 Oktober lalu, dan kali ini dengan satu misi khas... operasi pemutihan.

Program TPM di Sungai Limau pada Sabtu memang difokuskan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
penangbanjir.jpg

DAP dan janji-janji 'kalau' berkuasa...

Dalam Konvensyen DAP yang berlangsung Ahad lalu, Lim Guan Eng membuat ucapan yang membuatkan kita tersengih-sengih mendengarnya.  Kata Guan Eng, beliau berjanji sekiranya PR dapat memenangi Putrajaya maka masalah banjir di Pahang akan diselesaikan dalam masa satu penggal sahaja.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh Super User
sgkem3xx

Sungai Limau: Mana nak cari 2,000 undi lagi...?

Sungai Limau terletak di antara dua bandar besar di Kedah, iaitu Sungai Petani dan Alor Setar. Jika berkereta dari Sungai Petani selepas pekan Gurun dan Guar Cempedak, ada simpang dengan papan tanda Sadaka, belok ke kiri, anda telah berada di

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 903  tetamu dalam talian