24Mac2017

anwar-erdoganbas513

Taktik kempen : Hello Anwar... Erdogan tak hilang jam Omega!!!

Satu benda yang kita kena angkat topi dengan Brother Anwar Bin Ibrahim ini adalah ketebalan muka beliau untuk mencuba benda-benda baru dengan yakin dan berani.

Ini termasuklah dalam kempen nak pikat hati orang kampong. Anwar ronda-ronda ke Pahang, Kelantan dan Kedah naik bas yang ada gambar beliau besar dua kali tayar lori.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
rafizi-datuk-t

Apa bezanya Datuk T, tukang dedah video seks Anwar dengan kes Rafizi NFC...?

Akhir-akhir ini wujud pemikiran baru dikalangan pembangkang seolah mereka ada lesen besar untuk langgar undang-undang.Senang cakap berani buat..tak berani tanggung. Makanya bila kerajaan bertindak 'lambat siang' riuh tuduh zalim dan menindas mereka dengan akta-akta yang draconian.

Macam kes terbaru membabitkan Pengarah Strategi PKR Rafizi Ramli yang didakwa di mahkamah kerana membocorkan maklumat sulit perbankan milik individu lain kepada umum.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
mediasosialkl400

Ini yang lawak kaki [email protected] berita tulis tentang spin…

Jika kita berada di dalam dewan Hotel Regency Kuala Lumpur pagi Sabtu dalam mengikuti forum bertajuk Media Sosial: Mengurus Isu, Menangani Persepsi dan Emosi Rakyat, kita akan dapati ia merupakan forum biasa yang topiknya dibahaskan oleh dua ahli panel yang pakar dalam bidang masing-masing.

Ada Timbalan Ketua Pengarang Utusan Malaysia Datuk Zaini Hassan dan seorang lagi Ulama muda Ustaz Fathul Bari Mat Yahaya.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
koboi513xc

Al kisah Anwar-Lajim-Bumburing: Mari dengar ini cerita...

Bagi yang tahu banyak tentang latar belakang kisah drama politik terbaru di Sabah ini tentu gelak besar melihat Datuk Seri Anwar Ibrahim turun pakai topi koboi di majlis pengumuman keluar Barisan Nasional oleh Ahli Parlimen Tuaran Datuk Seri Wilfred Bumburing di Dalit, Tuaran pada Ahad.

Segak dan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
anwar-video-baru

Hello Anwar... Sumpah dulu kalau hendak berdebat...

Membaca cabaran debat terbaru Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap Datuk Seri Najib Tun Razak membuatkan saya jadi geram dan sekaligus kelakar. Geram dengan kerenah Anwar yang tidak habis-habis nak tunjuk kepada orang satu-satunya kemahiran beliau iaitu bercakap.

Dan kelakar apabila mengenangkan sampai ke tahap meroyan rupanya Anwar nak berdebat dengan Najib, tidak sudah-sudah dan asyik ulang perkara itu saja.

Saya ada dua teori, kenapa Anwar meroyan hendak berdebat dengan Najib.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh HELME HANAFI
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 936  tetamu dalam talian