17Januari2018

aznil-najib

Aznil... gosip Senator dan Duta IM4U

Jumaat malam, saya sembang panjang dengan Datuk Aznil Haji Nawawi. Kami kenal sejak sama-sama makan di Jalan Liku Bangsar. Waktu itu dia baru jadi pembaca Berita di TV3, dan lebih terkenal sebagai pengacara.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
ikon-catatan-odah-150xxx

Sikit sikit buat PC, popular ke?

Hari ini saja dua nama tiba-tiba jadi popular. Bukan hebat kerana bakat lakonan sekalipun kerja kedua-duanya adalah berlakon. Hairannya, saya tidak kenal pun mereka.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
nabilxx

Syabas Nabil, banggo den!..

Ada orang tanya soalan ni, betul ke ada artis wanita tu nak masuk bertanding dalam PRU akan datang ni. Saya jawab, biarlah dia nak buat apapun, asal tak malukan diri sendiri. Buatlah apapun yang boleh mendatangkan kebaikan, bukan keaiban. Iya, 

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
azhar-lead2

Azhar Sulaiman...'suara' silent majority yang fedup terus diperbodohkan

Azhar Sulaiman tidak masuk kategori artis yang suka bikin kontroversi.Dia dikira antara artis yang ada stail.Penampilannya corporate look.Selain artis,Azhar juga mempunyai profesion tetap sebagai seorang arkitek.

Kalau tak silap...sebelum ini tak pernah dengar pun kisah dia enter frame cakap pasal

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
shilaamzah

Listen, listen, listen...PSY, Seniman dan Shila Amzah

Sudah tentu ramai yang tak sabar untuk bersama Park Jae Sang dengan Gangnam Stylenya yang sangat popular. Sayangnya ia berlangsung di Pulau Pinang. Maaf saya sebetulnya tidak terasa kedatangan artis Korea itu akan menjejaskan periuk nasi artis Malaysia. Maaf ya Seniman. Banyak lagi isu lain.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh SAODAH ISMAIL
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 705  tetamu dalam talian