18Jun2018

Polis nafi nilai rampasan jam di rumah anak Najib RM80 juta

Polis menafikan ada mengeluarkan kenyataan berhubung rampasan beberapa jam tangan bernilai RM80 juta seperti yang dilaporkan sebuah akhbar bahasa Cina.

Menurut Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman, Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh, beliau tidak mengesahkan sebarang nilai

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Undi percaya untuk Shafie bukti Musa Ketua Menteri yang sah...?

Pening... makin kalut di Sabah ini, terutamanya berkaitan penafsiran undang-undang berhubung siapa sebenarnya Ketua Menteri di negeri itu.

Seorang peguam Sabah berkata undi percaya oleh 43 Adun kepada Datuk Seri Shafie Apdal sebagai ketua menteri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

859 ketua kampung di Perak tamat perkhidmatan 30 Jun

Yang menang ambil trofi... di Perak kira-kira 859 ketua kampung yang dilantik oleh kerajaan BN dulu akan ditamatkan perkhidmatan pada 30 Jun ini, kata Pengerusi Jawatankuasa Agama dan Pendidikan Islam, Industri, Luar Bandar dan Pembangunan Usahawan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Jangan sibuk pengaruhi proses pemilihan dalam UMNO...

UMNO meminta pihak luar terutama Pakatan Harapan jangan mencampuri atau cuba mempe­ngaruhi proses pemilihan parti tersebut pada bulan ini, bertujuan melaga-lagakan mereka yang bertanding.

Unit Komunikasi Strategik Ibu Pejabat UMNO malah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Bekas MP BN Setiu yang digugurkan PRU14 sertai PAS...

Nama beliau tidak popular dalam UMNO tapi di Dewan Rakyat kelibatnya bangun menjawab dan membidas soalan ataupun jawapan lawan memang terasa.

Datuk Muhammad Che Zulkifli Jusoh, bekas hakim, yang digugurkan sebagai calon BN Parlimen Setiu pada PRU

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 711  tetamu dalam talian