17Januari2018

Tengku Adnan bidas MP Cheras kelirukan rakyat isu jualan tanah di KL

Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor membidas tindakan tidak bertanggungjawab Anggota Parlimen Cheras Tan Kok Wai yang cuba menggelirukan rakyat dalam isu jualan tanah dan pembangunan rumah mampu milik di kawasan Kuala Lumpur.

Beliau berkata daripada jumlah tanah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Berunding dengan PIBG elak kenaikan tambang bas

Gabungan Persatuan Pengusaha Bas Sekolah Malaysia sentiasa terbuka untuk mengadakan rundingan dengan Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) bagi mengkaji semula cadangan untuk  menaikkan harga tambang bagi sesi persekolahan tahun depan.

Menurut

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Peniaga gembira Zahid singgah beli songket

Hanya dengan notis ringkas, Pengerusi Kehormat Koperasi Keluarga Datuk Hashim Mamat Kuala Terengganu Berhad, Datuk Hashim Mamat tidak sangka Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri DrAhmad Zahid Hamidi akan singgah dan membeli dua pasang songket

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh MAHIRAH ZAKARIA

MB Perak ziarah anak yatim piatu...

Menteri Besar Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir meluangkan masa menziarahi kanak-kanak malang yang kehilangan ibu-bapa mereka dalam kemalangan negeri di Setiawan baru-baru ini.

Allahyarham Sairulazuwan Nadzim, 37, menemui maut apabila kereta

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Kelab Putra sumbang makanan percuma kepada pemerhati Perhimpunan Agung UMNO

Pemerhati Perhimpunan Agung UMNO 2017 serta orang ramai boleh mendapatkan makanan tengahari percuma yang disediakan oleb Kelab Putra 1 Malaysia (KP1M).
 
Menurut Timbalan Presiden KP1M Datuk Mohd Farid Hassan, pemberian sumbangan makanan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh NAJAMUDDIN MOHD NOR
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 702  tetamu dalam talian