20Mei2018

Jangan khianati parti yang telah banyak berjasa...

Semua ahli parti dalam komponen Barisan Nasional (BN) Perak diminta tidak mengkhianati parti bagi mengelak peristiwa `pisang berbuah dua kali’ apabila Perak jatuh ke tangan pembangkang .

Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Tun Razak sebaliknya mahukan ahli parti mengambil iktibar peristiwa pemerintahan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Azizah tidak pernah sebut, pohon pembangunan di Parlimen

Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail dibidas kerana tidak pernah menyebut atau meminta sebarang permohonan bagi pembangunan rakyat di Permatang Pauh semasa di Parlimen.

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Ismail Sabri Yaakob

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Jangan selesa dengan kajian pembangkang!!!

Barisan Nasional (BN) jangan mudah terperangkap dengan sebarang bentuk kajian kerana ia hanya  berupa strategi pihak pembangkang untuk menghadapi BN pada PRU14, kata Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir.

Menurut beliau, apa yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Ceramah 'Superman DAP' kecoh lepas hentam akhbar Cina

Ceramah DAP di Bercham Ipoh baru-baru ini bertukar kecoh apabila seorang orang kuat DAP, Hew Kuan Yaw atau dikenali dengan panggil 'superman' melemparkan kata-kata kesat terhadap media dan akhbar berbahasa Cina.

Keadaan menjadi tegang apabila salah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

BN kembalikan tanah Ijok kepada peneroka jika menang PRU14

Barisan Nasional (BN) Selangor berjanji memulangkan baki tanah seluas kira-kira 404 hektar kepada peneroka di mukim Ijok, Kuala Selangor, sekiranya berjaya menawan Selangor pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14), 9 Mei ini.

Penyandang kerusi Dewan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 596  tetamu dalam talian