17Januari2018

Pembangkang hidup dibayangi fitnah

Kerajaan Barisan Nasional (BN) berkhidmat secara konsisten membantu rakyat  berbanding pembangkang yang berdiri hidup diatas fitnah, adu domba untuk menimbulkan suasana yang tidak baik di kalangan rakyat.

Pengerusi Biro Kebajikan UMNO (BiKUM), Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah berkata, 

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Zambry minta rakyat Perak kekalkan BN

Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir meminta rakyat Perak mengekalkan kerajaan Barisan Nasional (BN) yang sedia ada bagi memastikan kebajikan dan nasib masa depan mereka terus dibela.

Justeru beliau mengingatkan mereka supaya

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Zambry anggap pengumuman Pakatan satu drama besar...

Cuba fikirkan apa yang menghairankan Menteri Besar Perak dan rakyat Malaysia berhubung pencalonan Tun Mahathir Mohamed sebagai bakal Perdana Menteri ke7 jika pembangkang berkuasa selepas PRU Ke14.

Selain pihak media menjadi pening dan buntu, begitu

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Pakatan ketandusan pemimpin masa depan - Wanita UMNO

Wanita UMNO menyifatkan keputusan Pakatan Harapan (PH) untuk melantik Tun Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri satu tindakan yang 'pelik' kerana  sepanjang 22 tahun Pengerusi PPBM itu mentadbir negara, pemimpin pembangkang sentiasa mencaci

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh MAHIRAH ZAKARIA

Kerajaan Perak tidak tolak ansur kebocoran rahsia

Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir mendedahkan terdapat elemen-elemen yang menganggu kelicinan hubungan baik kerajaan pusat dengan negeri berhubung soal-soal perlaksanaan sesuatu dasar.

Beliau berharap halangan ataupun sebarang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 838  tetamu dalam talian