20Jun2018

Calon BN Sungai Manik tak `gentar’ lawan empat penjuru

Calon Barisan Nasional (BN) yang juga penyandang kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Manik, Datuk Zainol Fadzi Paharuddin tidak `gentar’ berdepan tiga calon parti lawan pada PRU14 ini.

Malah beliau menganggap senario itu sebagai proses biasa dan optimis dapat terus mempertahankan kerusi DUN

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

BN Titiwangsa sedia seribu kenderaan pada hari mengundi

Barisan Nasional (BN) Titiwangsa akan menyediakan seribu kenderaan untuk mengambil dan menghantar pengundi ke pusat mengundi pada 9 Mei ini.

Calon BN Titiwangsa Datuk Seri Johari Abdul Ghani berkata usaha itu bagi memastikan jumlah pengundi yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

BN berazam rampas Parlimen Tumpat...

Biarpun kawasan Parlimen P019 Tumpat bukan disasarkan sebagai ‘Parlimen Tumpuan’ pada Pilihan Raya Umum ke 14  (PRU14) ini namun ianya tetap menjadi azam untuk membuktikan Barisan Nasional (BN) mampu merampas Parlimen Tumpat serta empat kawasan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh LUKMAN ABDULLAH

Jelaskan bagaimana Pakatan mahu beri pendidikan percuma

Sembang kencang... namun pihak pembangkang sepatutnya memberi penjelasan yang lebih terperinci daripada sudut ekonomi sekiranya benar-benar mahu memberi pendidikan percuma dan menghapuskan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST).

Ahlia Majlis Tertinggi

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Ahmad Said bantu Mohamed rampas DUN Chukai

Ketua Bahagian UMNO Kemaman, Datuk Seri Ahmad Said berjanji akan terus memberi sokongan kepada setiap calon yang bertanding dalam bahagian itu pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU 14) bagi memastikan kemenangan besar BN di Kemaman.

Ini termasuk

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 819  tetamu dalam talian