18Jun2018

Soal gentar tidak timbul jika laksanakan tanggungjawab

Penyandang kerusi Parlimen Johor Bahru Tan Sri Shahrir Abdul Samad menyerahkan sepenuhnya mandat kepada rakyat sekiranya masih terpilih bertanding mewakili Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14).

Ini kerana katanya, beliau yakin segala amanah dan tanggungjawab sebagai wakil

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

Jangan khianati parti yang telah banyak berjasa...

Semua ahli parti dalam komponen Barisan Nasional (BN) Perak diminta tidak mengkhianati parti bagi mengelak peristiwa `pisang berbuah dua kali’ apabila Perak jatuh ke tangan pembangkang .

Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Tun Razak sebaliknya mahukan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Ceramah 'Superman DAP' kecoh lepas hentam akhbar Cina

Ceramah DAP di Bercham Ipoh baru-baru ini bertukar kecoh apabila seorang orang kuat DAP, Hew Kuan Yaw atau dikenali dengan panggil 'superman' melemparkan kata-kata kesat terhadap media dan akhbar berbahasa Cina.

Keadaan menjadi tegang apabila salah

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Azizah tidak pernah sebut, pohon pembangunan di Parlimen

Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail dibidas kerana tidak pernah menyebut atau meminta sebarang permohonan bagi pembangunan rakyat di Permatang Pauh semasa di Parlimen.

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Ismail Sabri Yaakob

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Jangan selesa dengan kajian pembangkang!!!

Barisan Nasional (BN) jangan mudah terperangkap dengan sebarang bentuk kajian kerana ia hanya  berupa strategi pihak pembangkang untuk menghadapi BN pada PRU14, kata Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir.

Menurut beliau, apa yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 700  tetamu dalam talian