16Januari2018

BN kemuka tawaran baru untuk golongan muda pada PRU14

Tatkala pembangkang sepakat menamakan Tun Mahathir Mohamad sebagai calon Perdana Menteri dan Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail Timbalan Perdana Menteri... Barisan Nasional (BN) digesa mewujudkan manifesto khusus mengandungi tawaran baru untuk golongan muda.

Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

Hilang keyakinan…lima Srikandi PPBM Kedah ucap selamat tinggal

Kata orang kalau tidak ada angin masakan pokok bergoyang.Nampaknya Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) terus dibadai dengan angin hilang keyakinan terhadap kepimpinan parti yang didakwa tidak menghiraukan pandangan serta teguran daripada

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY

UMNO tetap benteng terakhir Islam dan Melayu - TPM

UMNO tetap menjadi benteng terakhir mempertahankan Islam dan Melayu di negara ini walaupun dihimpit dan diuji dengan persepsi kebencian dan negatif oleh sesetengah masyarakat umum, kata Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

UMNO terus kuat walau acapkali ada usaha 'mentalkinkan' parti

Sungguhpun acap kali usaha 'mentalkinkan' dilakukan terhadapnya, khususnya melalui serangan yang berpusat kepada kepimpinan parti, Umno terus wujud dan kuat, kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.
 
Naib Presiden Umno itu berkata tokoh utama Umno

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Bekas pemimpin Melayu DAP rayu rakyat tolak parti itu PRU14

KEMASKINI Bekas pemimpin Melayu dalam DAP, Mohd Razali Abd Rahman merayu kepada rakyat Pulau Pinang, Selangor dan negeri yang ada calon DAP agar menolak parti itu pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU 14) akan datang.

Menurutnya, rakyat di negeri

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Bahasa Melayu

English

  • Domestic
  • Overseas
  • Entertaiment
  • Politics

Kami mempunyai 776  tetamu dalam talian