20Jun2018

Pengarah Logistik PKR bertanding calon bebas...

Lepas satu, satu... jika sebelum ini bekas Ketua AMK PKR Cabang Kapar mengumumkan keluar parti kerana kepincangan yang berlaku dipihak kepimpinan parti, perkara sama dibuat oleh Pengarah Lojistik DUN Bukit Melawati, Remy Iskandar.

Menurut Remy, tindakan kepimpinan parti yang tidak mahu mendengar

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh MAHIRAH ZAKARIA

Jentera lima cabang PKR Perak bantah PPBM guna logo

Punah ranah jentera pilihan raya PKR di Perak selepas lima cabang utama PKR di negeri itu tidak bersetuju dengan tindakan PPBM menggunakan logo parti itu untuk calon-calonnya yang bertanding dalam pilihan raya umum ke-14 (PRU14) pada 9 Mei depan.

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Jangan percaya janji pembangkang - Khairy

Rakyat Malaysia diseru supaya tidak mempercayai janji yang ditabur pembangkang khususnya pada musim pilihan raya umum ke-14 (PRU14) yang bertujuan untuk meraih undi.

Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin menyifatkan janji yang ditaburkan itu tidak

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

PKR tidak lagi sekuat ketika kemuncak era reformasi...

Calon Barisan Nasional (BN) untuk Parlimen Permatang Pauh, Datuk Mohd Zaidi Mohd Said berkata sudah tiba masanya penduduk kawasan itu berubah arah memandangkan Permatang Pauh kini jauh ketinggalan dalam arus pembangunan.

Mohd Zaidi, 49 yang

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

PPBM boikot calon tajaan DAP... tak mahu keluar mengundi

Sudah muktamad... tiada lagi kerjasama antara Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) bahagian Gua Musang dengan calon Orang Asli DUN Galas Nasir Dollah.

Nasir yang ditaja DAP tidak pernah mendapat restu pemimpin PPBM bahagian itu.

Timbalan Ketua

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh WARTAWAN AGENDADAILY
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 771  tetamu dalam talian