20September2018

Warkah terbuka buat semua ahli Parlimen dan ADUN UMNO

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan salam perjuangan dan salam kasih sayang. Saya mendoakan agar kita semua berada di dalam keadaan sihat walafiat dan rahmat Ilahi.

YB sekalian adalah barisan kepimpinan yang dipilih oleh rakyat melalui proses demokrasi menerusi kaedah pilihanraya. Proses ini

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Tok Pa keluar UMNO, KJ salahkan Zahid...

"This is on you, Mr Presiden." itu baris akhir dari tweet bekas Ketua Pemuda UMNO Khairy Jamaluddin mengulas Datuk Seri Mustapa Mohamad keluar UMNO.

Menurut Khairy kerjasama yang dihulurkan parti itu dengan PAS menyebabkan Umno kini 'kehilangan

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Anwar mahu singkir 'pengkhianat' dari PKR...

Datuk Seri Anwar Ibrahim mengingatkan anggota parti agar memilih pemimpin yang setia meneruskan perjuangan parti dalam pemilihan PKR kali ini bukan pemimpin yang mempunyai agenda untuk kepentingan sendiri.

Anwar berkata ahli PKR perlu menyedari

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh BERNAMA

“Pertabalan hanya untuk raja dan Anwar bukan raja,” - KJ

UMNO dan Barisan Nasional (BN) perlu meletakkan calon untuk berdepan dengan Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Port Dickson.

Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin, berkata walaupun kerusi Parlimen

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh

Shafie didakwa untuk takutkan peguam - Najib

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mendakwa pertuduhan terhadap Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah hari ini boleh dilihat sebagai satu langkah untuk menakutkan atau menghalang beliau dan peguam lain daripada mewakilinya di

Baca Selanjutnya...

  • Ditulis oleh
AgendaDaily.com adalah sebuah portal surat khabar elektronik yang menyalurkan maklumat terus ke skrin komputer anda dalam bentuk berita, analisis berita, laporan khas, fokus, komentar, wawancara dan segala macam yang ingin diketahui mengenai berbagai-bagai perkembangan hal ehwal semasa negara dan juga luar negara.

Kami mempunyai 389  tetamu dalam talian